אודות

אני נעמי אבליוביץ’ {BA(Hons)Arch, DipArch,MA Food Culture & communications,

Diplome Universitaire du Goût, de la Gastronomie et des Arts de la Table}.

סיימתי את לימודי הארכיטקטורה באוניברסיטת UCL ואחרי מספר שנים כארכיטקטית

במשרדים מובילים בארץ ובלונדון עזבתי הכל ונסעתי לאיטליה ללימודי מאסטר

באוניברסיטה למדעי הגסטרונומיה.

בשנת 2011 השלמתי לימודי דיפלומה בגסטרונומיה באוניברסיטת ריימס שמפיין-ארדן, צרפת.

תחת שם קוד גסטרונומי אני מציעה טנא של שירותים עונתיים ומקומיים

המותאמים לפי מידה ובעבודת יד מתוך ההבנה שארכיטקטורה אינה המטרה,

אלא האמצעי לעבודה עם אוכל. כאן הכול יכול לקרות, ובעיקר להיאכל.